Kontrast til sidste år…

Ungerne og vennerne ved børnebordet ved sidste års Thanksgiving

Jeg blev lige mindet om, hvad vi lavede på denne tid sidste år. Thanksgiving er nemlig på trapperne, og sidste år var vi så heldige at tilbringe dagen med venner i Los Angeles og dermed opleve højtiden på ægte amerikansk. Det mindede Momster-teamet mig lige om ved at lægge mit indlæg op igen. Det var vores første Thanksgiving, og vi var taknemmelige for at blive inviteret med til middag hos mennesker, vi ikke kendte. Men som på ægte amerikansk bød os velkomne med åbne arme og glæde – og masser af fantastisk mad!

Thanksgiving er en ret fin højtid. Det er så simpelt, for det handler bare om familie og rummelighed. Og om at stoppe op og minde sig selv om, hvad man er taknemmelig for. Vi nød at fejre det, og sammen med Halloween var det en af de amerikanske traditioner, som vi virklig glædede os over at være en del af.

Corona har naturligvis vendt livet på hovedet for alle. Det er bare så vild en kontrast. Det føles som om, at vores liv er sat på time-out. Sidste år gik børnene i skole i Los Angeles, vi fejrede alle de skønne højtider og byggede vores nye liv i LA. Det er noget anderledes end at befinde sig i Nordjylland på en grå novemberdag. Temmelig isoleret og uden mulighed for at gøre ret meget. Hele regionen er lukket ned, og de få ting, vi faktisk kunne gøre er nu ikke længere mulige…

Det er virkelig en kontrast til sidste år… Skide corona!

Vi kommer ikke til at fejre Thanksgiving i år. Den tradition er stadig så ny for os, at det ville være underligt at forsøge at gøre det her i Danmark. Der er stadig ting at være taknemmelige for, og det er i denne tid nok lidt ekstra vigtigt lige at stoppe op og huske på dem. Så det prøver jeg lige at gøre… Samtidig med at jeg sender en kærlig tanke til vores skønne venner i L.A., som forhåbentlig i stedet inviterer til Thanksgiving igen i 2021!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen