Bagom rejsen

I sommeren 2017 valgte vi at sætte vores hus til salg og gøre det, vi længe havde drømt om – at rejse og være sammen som familie på fuld tid. Det passede med et tidspunkt i vores liv, hvor jeg stod mellem jobs, børnene var stadig så små, at vi ikke skulle overveje nogle konsekvenser i forhold til skolegang, og vi havde mulighed for at sælge vores hus og endda tjene gode penge på det. Så nu skulle det være…

Heldigvis giv det nogenlunde efter planen, huset blev solgt ret hurtigt, og planlægningen gik i gang. Målet var, at vi skulle have mindst et års rejse, og vi ville gerne have nogenlunde sommervejr hele tiden – både for fornøjelsen, men det var bare også lidt nemmere at pakke udelukkende sommertøj!

Vi rejste til New Zealand den 30. januar 2018, og vi planlagde at have ca. 1 måned i hvert enkelt land, vi ville til. I nogle lande var det planen at komme meget rundt, mens det andre steder var meningen, at vi skulle have en fast base i en måneds tid. Vi har derfor indtil videre både roadtrippet i New Zealand og Australien, men også haft rolige måneder på bl.a. Hawaii og Bali, hvor vi har lejet huse i en måned. Variationen har været fantastisk og har givet meget forskellige oplevelser. Jeg vil dele mine erfaringer fra de forskellige steder hen af vejen.

Hvad er der ellers at sige om mig… Jeg er 36 år og har en baggrund i den danske filmbranche, hvor jeg har arbejdet med PR. Jeg er jyde af sind, men har boet det meste af mit voksenliv i Københavnsområdet. Jeg er nok lidt en filmnørd, og elsker at vores Netflix-abonnement fungerer i hele verden. Jeg er nok mest til øl, men elsker også rødvin. Jeg er tryghedsnarkoman og lidt en kontrolfreak, men har heldigvis en mand, som er spontan og eventyrlysten. Min mand og jeg har altid rejst meget, og vi har altid været gode til at rejse sammen. Og så har jeg selvfølgelig to skønne unger, som heldigvis også elsker at rejse og være sammen med mor og far 24/7!

Efter endt rejse valgte vi at prøve lykken i Los Angeles, hvor vi nu har boet et års tid. Vi elsker byen og regner med at blive hængende lidt endnu:-) Vida er startet i skole og Hugo har gået i preschool. Vi har fået en amerikansk hverdag.

Hvis du har spørgsmål til mig eller til vores rejse, så skriv til mig her: nebbegaard@gmail.com

Bedste rejsehilsner,

Ditte

Scroll til toppen